Pianokoulu Turussa

Opetustila

Opetustila

– Pianotunnit pianokoulu Turussa. Pianonsoiton maisteri pitää laadukkaita oppitunteja aloittelijoille ja edistyneille. Tunneilla käydään 1 tai 2 kertaa viikossa (oppilaan oma valinta).

Pianonsoiton maisteri pitää laadukkaita parien oppitunteja aloittelijoille ja edistyneille. Kaverit ja sisarukset, yksi oppii ja toinen kuuntelee, 15 min vuorotellen. Tunneilla käydään 1 tai 2 kertaa viikossa (oppilaan oma valinta).

Pianonsoiton maisteri pitää laadukkaita ryhmätunteja (aloittelijoille, 4-6 oppilasta). Tunneilla käydään kerran viikossa.


Kansainvälisten standardien mukaista, ammattimaista pianotekniikan, sekä korkeatasoista ja korkealaatuista pianonsoiton opetusta aloittelijoille ja edistyneille.

Pianotunnin aikana soitamme pianotekniikan harjoituksia ja harjoittelemme eri tyylisiä pianokappaleita, kehitämme tekniikkaa, sekä soitamme yhdessä opettajan kanssa. Pianotekniikan kehittäminen luo mahdollisuuden vapaalle itseilmaisulle. Kun tekniikka on kohdallaan, musiikki on nautittavan kuuloista ja soittaminen näyttää luonnolliselta ja sulavalta.

Piano-opetuksen aloitus on erityisen tärkeä. Älä valitse opettajaa summamutikassa vain koska olet aloittelija. Joudut korjaamaan oppivirheitäsi loppuelämäsi ajan koska kehomuistin korjaaminen jälkikäteen on hyvin vaikeaa, mikäli pianokoulutuksen alku on vääränlainen tai ei ole standardien mukainen, etenkin pianotekniikassa. Elizabeth Musiikkikoulussa lehtori Elizabeth Renin johdolla kaikki oppilaat ovat kokeneet oman soittamisen iloa harrastajina. Siksi Elizabeth Musiikkikoulu on paras valinta nollasta aloittaville, jotta saatte heti alusta lähtien standardien mukaista oikean pianotekniikan opetusta ja hyvin ammattitaitoista opetusta.

Piano-oppilaille ei ole ikärajoitusta ja lähtötasoa. Oppilaiden ei tarvitse huolestua vaikka heillä ei olisikaan kokemusta pianon soittamisesta, tai eivät osaisi lukea nuotteja. Tule sellaisena kuin olet, lehtori Elizabeth opettaa pikkuhiljaa kannustavasti ja positiivisesti perusteista lähtien ja tulet kehittymään! Elizabeth Musiikkikoulun opetus on yksilöllistä ja rentoa, harjoitukset ovat erilaiset jokaisen oppilaan oman lähtötason mukaan perustaidoista korkeampiin tekniikoihin, ja sopivat hyvin aloittelijoille. Opetuksessa käytetään erityisesti vasta-alkajille tarkoitettua saksalaisen pianotekniikan opetusmateriaalia, jota ovat käyttäneet monet pianokoulut ympäri maailman ja joka on todistanut tehokkuutensa. Lisäksi opetuksessa käytetään länsimaisia ja suomalaisia pianokappaleita.

On tärkeää, että lapsen vanhemmat ovat kiinnostuneita ja mukana lapsensa harrastuksessa. Edistyminen opinnoissa edellyttää pianotunneilla käymisen lisäksi säännöllistä harjoittelua kotona. Vanhemmat ovat harjoittelun tärkeitä tukijoita.


“Paras pianokoulu Turussa!”

– Pianonsoiton oppilas: Laura H.


Opetusajankohta

Ma – Pe: 10.00 – 19.00