Hinnat

(Sisältävät ALV: 24%)


Laulutunnit

- Yksityistunnit:
48 € / 30 min
72 € / 45 min
96 € / 60 min

- Parien yksityistunnit (kaverit ja sisarukset):
48 € / 30 min / Pari
96 € / 60 min / Pari
144 € / 90 min / Pari

- Ryhmätunnit (60 min):
200 € / 5 kertaa / oppilas
Pianotunnit

- Yksityistunnit:
48 € / 30 min
72 € / 45 min
96 € / 60 min

- Parien yksityistunnit (kaverit ja sisarukset):
48 € / 30 min / Pari
96 € / 60 min / Pari
144 € / 90 min / Pari

- Ryhmätunnit (60 min):
200 € / 5 kertaa / oppilas

Prima vistan perusryhmätunnit (60 min):

200 € / 5 kertaa / oppilas


Maksutapoja:

– Kertamaksu

Kertamaksu suoritetaan opettajalle paikan päällä jokaisen oppitunnin alussa.

– Kuukausilasku 

Lasku lähetetään sähköpostitse aina kaksi viikkoa ennen laskutuskauden alkua. Opetuskertojen määrä riippuu kalenterista. Juhla- ja pyhäpäivinä ei ole oppitunteja.

Esimerkiksi toukokuun lasku lähetetään huhtikuun 16. päivä ja eräpäivä on huhtikuun 25. päivä. Mikäli maksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, toukokuun oppitunnit tulee maksaa paikan päällä oppitunnin alussa.

– Kulttuuriseteli

Smartum, Edenred, ePassi.

– Lahjakortti

Lahjakortin voi ostaa sähköpostitse. Ilmoita sähköpostilla summa jonka haluat lahjakorttiin. Tämän jälkeen sinulle lähetetään tilinumero, johon voit maksaa summan. Kun maksu on varmistettu, saat lahjakortin jonka esittämällä lahjakortin haltija voi käyttää lahjakorttiin tallennetun summan. Sitten lahjakortin haltija voi suoraan täyttää ilmoittautumislomakkeen, ja ilmoittaa viestikentässä lahjakortin koodin saadakseen oppituntiajan.


Opetuksen pelisäännöt:

1. Mikäli oppilas sairastuu tai on estynyt muusta syystä tulemaan tunnille, hänen tulee ilmoittaa tästä mahdollisimman aikaisin musiikkikoululle vähintään tunti ennen oman oppitunnin alkua tekstiviestillä.

2. Kertamaksu maksajille: Oppilaalla on kerran mahdollisuus korvaustuntiin jokaista peruuntunutta oppituntia kohden.

Oppilas voi kysyä opettajalta korvaavaa oppituntia, ja korvaustunnin aika sovitaan oppilaan ja opettajan kanssa yhdessä. Opettaja suosittele oppilaita ottamaan korvaustunteja ettei pianonsoitto- ja laulutaito mene taaksepäin.

3. Kuukausilaskulla maksajille: kuukausilaskuun kuuluvat tunnit tulee käydä saman laskutuskuukauden aikana, eikä niitä voi siirtää seuraavalle kuukaudelle.

Esimerkiksi jos huhtikuun oppikerroista jää käyttämättä yksi oppitunti oppilaan poissaolon takia, oppilaan tulee silti maksaa toukokuun lasku normaalisti ennen huhtikuun 25. päivää. Mutta oppilaalla on kerran mahdollisuus korvaustuntiin huhtikuussa käyttämättä jäänyttä oppituntia kohden. Oppilas voi kysyä opettajalta korvaavaa oppituntia, ja korvaustunnin aika sovitaan oppilaan ja opettajan kanssa yhdessä. Mikäli oppilas ei halua, ei pysty tai kykene tulemaan korvaustunnille, maksettuja rahoja ei palauteta.

4. Elizabeth Musiikkikouluun ei tarvitse sitoutua, voit peruuttaa opiskelupaikkasi milloin vain haluat. Mikäli uusi oppilas ilmoittautumisen sekä oppitunnin varaamisen jälkeen ei pysty tai kykene tulemaan varaamanaan aikana, hänen tulee ilmoittaa siitä musiikkikoululle vähintään 24 tuntia ennen oman tunnin alkamista. Tällöin koulu voi luovuttaa oppitunnin eteenpäin toisille oppilaille. Mikäli peruutusta ei ole tehty ajoissa, oppilas saa laskun ensimmäisestä oppitunnista täysimääräisenä.