Ilmoittautuminen

Opetuksen pelisäännöt:

1. Mikäli oppilas sairastuu tai on estynyt muusta syystä tulemaan tunnille, hänen tulee ilmoittaa tästä mahdollisimman aikaisin musiikkikoululle vähintään tunti ennen oman oppitunnin alkua tekstiviestillä.

2. Kertamaksu maksajille: Oppilaalla on kerran mahdollisuus korvaustuntiin jokaista peruuntunutta oppituntia kohden.

Oppilas voi kysyä opettajalta korvaavaa oppituntia, ja korvaustunnin aika sovitaan oppilaan ja opettajan kanssa yhdessä. Opettaja suosittele oppilaita ottamaan korvaustunteja ettei pianonsoitto- ja laulutaito mene taaksepäin.

3. Kuukausilaskulla maksajille: kuukausilaskuun kuuluvat tunnit tulee käydä saman laskutuskuukauden aikana, eikä niitä voi siirtää seuraavalle kuukaudelle.

Esimerkiksi jos huhtikuun oppikerroista jää käyttämättä yksi oppitunti oppilaan poissaolon takia, oppilaan tulee silti maksaa toukokuun lasku normaalisti ennen huhtikuun 25. päivää. Mutta oppilaalla on kerran mahdollisuus korvaustuntiin huhtikuussa käyttämättä jäänyttä oppituntia kohden. Oppilas voi kysyä opettajalta korvaavaa oppituntia, ja korvaustunnin aika sovitaan oppilaan ja opettajan kanssa yhdessä. Mikäli oppilas ei halua, ei pysty tai kykene tulemaan korvaustunnille, maksettuja rahoja ei palauteta.

4. Elizabeth Musiikkikouluun ei tarvitse sitoutua, voit peruuttaa opiskelupaikkasi milloin vain haluat. Mikäli uusi oppilas ilmoittautumisen sekä oppitunnin varaamisen jälkeen ei pysty tai kykene tulemaan varaamanaan aikana, hänen tulee ilmoittaa siitä musiikkikoululle vähintään 24 tuntia ennen oman tunnin alkamista. Tällöin koulu voi luovuttaa oppitunnin eteenpäin toisille oppilaille. Mikäli peruutusta ei ole tehty ajoissa, oppilas saa laskun ensimmäisestä oppitunnista täysimääräisenä.

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


  *

  *

  *

  *


  * Opetustunnin tyyppi

  LaulutuntiPianotuntiPrima vista


  * Opetustunnin pituus

  30 min45 min60 min90 min


  * Opetuskertojen määrä viikossa

  12


  * Toivottu opetusajankohta  Elizabeth Musiikkikoulu vastaa aina jokaiselle ilmoittautuneelle sähköpostitse viikon sisällä. Jos et saa sitä ajoissa, tarkista sähköpostisi muut kansiot (Sosiaaliset verkostot ja Tarjoukset) sekä roskapostikansio. Jos et myöskään löydä sähköpostia, ilmoita siitä Elizabeth Musiikkikoululle tekstiviestitse, puh. 0400601391.