Opetus

Fully Technique of Vocal – Laulun ja laulutekniikan yksityistunteja aloittelijoille ja edistyneille. Tunneilla käydään 1 tai 2 kertaa viikossa (oppilaan oma valinta).

Fully Technique of Vocal – Pop/jazz-laulun ja pop/jazz-laulutekniikan yksityistunteja aloittelijoille ja edistyneille. Tunneilla käydään 1 tai 2 kertaa viikossa (oppilaan oma valinta).

Fully Technique of Vocal – Laulun ja laulutekniikan parien yksityistunteja aloittelijoille ja edistyneille. Kaverit ja sisarukset, yksi oppii ja toinen kuuntelee, 15 min vuorotellen. Tunneilla käydään 1 tai 2 kertaa viikossa (oppilaan oma valinta).

Fully Technique of Vocal – Laulun ja laulutekniikan perusryhmätunteja (aloittelijoille, 4-6 oppilasta). Tunneilla käydään kerran viikossa.

– Fully Technique of Vocal – Laulun ja laulutekniikan jatkoryhmätunteja (perusryhmätuntien jälkeen, 4-6 oppilasta). Tunneilla käydään kerran viikossa.

– Stemmalaulun alkeet – Valmentaa laulamaan kuorossa klassista tai pop-tyyliä. Perusryhmätunteja (aloittelijoille ja edistyneille, 4-6 oppilasta). Tunneilla käydään kerran viikossa.

– Oopperaensemble – Perusryhmätunteja (aloittelijoille ja edistyneille, 4-6 oppilasta). Tunneilla käydään kerran viikossa.


Kansainvälisten standardien mukaista, ammattimaista laulutekniikan, korkeisiin ääniin yltämisen laulutekniikan, sekä korkeatasoista ja korkealaatuista laulun & laulutekniikan opetusta aloittelijoille ja edistyneille. Oppimisvaihtoehdot ovat klassinen laulu, pop/jazz-laulu, musikaali, tango ja iskelmä.

Laulutunnin aikana teemme hengitystekniikan harjoituksia, ääniharjoituksia ja laulutekniikan harjoituksia; harjoittelemme eri tyylisiä laulukappaleita, sekä kehitämme laulutekniikkaa. Laulutekniikan kehittäminen luo mahdollisuuden vapaalle itseilmaisulle. Kun tekniikka on kohdallaan, musiikki on nautittavan kuuloista ja laulaminen näyttää luonnolliselta ja sulavalta.

Laulunopetuksen aloitus on erityisen tärkeä. Älä valitse opettajaa summamutikassa vain koska olet aloittelija. Joudut korjaamaan oppivirheitäsi loppuelämäsi ajan koska kehomuistin korjaaminen jälkikäteen on hyvin vaikeaa, mikäli laulukoulutuksen alku on vääränlainen tai ei ole standardien mukainen, etenkin laulutekniikassa. Esim. korkeisiin ääniin yltäminen tai kurkkuun sattuminen laulaessa voidaan hoitaa vain standardien mukaisella ja hyvin ammattimaisella laulutekniikalla. Elizabeth Musiikkikoulussa lehtori Elizabeth Renin johdolla jotkut oppilaista ovat esiintyneet Voice of Finlandissa finalisteina, kaikki oppilaat ovat kokeneet oman laulamisen iloa harrastajina. Siksi Elizabeth Musiikkikoulu on paras valinta nollasta aloittaville, jotta saatte heti alusta lähtien standardien mukaista oikean laulutekniikan opetusta ja hyvin ammattitaitoista opetusta.

Oppilaiden ei tarvitse huolestua vaikka heillä ei olisikaan kokemusta laulamisesta, eivät osaisi lukea nuotteja tai eivät osaisi mielestään laulaa yhtään. Tule sellaisena kuin olet, lehtori Elizabeth opettaa pikkuhiljaa kannustavasti ja positiivisesti perusteista lähtien ja tulet kehittymään! Elizabeth Musiikkikoulun opetus on yksilöllistä ja rentoa, harjoitukset ovat erilaiset jokaisen oppilaan oman lähtötason mukaan perustaidoista korkeampiin tekniikoihin, ja sopivat hyvin aloittelijoille. Laulutunnilla lehtori Elizabeth Ren tarjoaa ammattitasoista säestystä kaikille oppilaille ilmaiseksi. Oppimisvaihtoehdot ovat klassinen laulu, pop/jazz-laulu, musikaali, tango ja iskelmä.

Laulunoppilaille ei ole ikärajoitusta ja lähtötasoa. Mutta alle 15-vuotiaat lapset eivät saa tehdä suurinta osaa lauluteknisistä harjoituksista, sillä heidän äänihuulensa eivät ole vielä kehittyneet tarpeeksi. Siksi lehtori Elizabeth Ren toivoo vanhempien harkitsevan, kannattaako lapsia tuoda laulutunnille.


“Turun ykköspaikka oppia laulua!”

– Laulunoppilas: Minna Y.


Pianonsoiton maisteri pitää laadukkaita oppitunteja aloittelijoille ja edistyneille. Tunneilla käydään 1 tai 2 kertaa viikossa (oppilaan oma valinta).

– Pianonsoiton maisteri pitää laadukkaita parien oppitunteja aloittelijoille ja edistyneille. Kaverit ja sisarukset, yksi oppii ja toinen kuuntelee, 15 min vuorotellen. Tunneilla käydään 1 tai 2 kertaa viikossa (oppilaan oma valinta).

Pianonsoiton maisteri pitää laadukkaita ryhmätunteja (aloittelijoille, 4-6 oppilasta). Tunneilla käydään kerran viikossa.


Kansainvälisten standardien mukaista, ammattimaista pianotekniikan, sekä korkeatasoista ja korkealaatuista pianonsoiton opetusta aloittelijoille ja edistyneille.

Pianotunnin aikana soitamme pianotekniikan harjoituksia ja harjoittelemme eri tyylisiä pianokappaleita, kehitämme tekniikkaa, sekä soitamme yhdessä opettajan kanssa. Pianotekniikan kehittäminen luo mahdollisuuden vapaalle itseilmaisulle. Kun tekniikka on kohdallaan, musiikki on nautittavan kuuloista ja soittaminen näyttää luonnolliselta ja sulavalta.

Piano-opetuksen aloitus on erityisen tärkeä. Älä valitse opettajaa summamutikassa vain koska olet aloittelija. Joudut korjaamaan oppivirheitäsi loppuelämäsi ajan kosk kehomuistin korjaaminen jälkikäteen on hyvin vaikeaa, mikäli pianokoulutuksen alku on vääränlainen tai ei ole standardien mukainen, etenkin pianotekniikassa. Elizabeth Musiikkikoulussa lehtori Elizabeth Renin johdolla kaikki oppilaat ovat kokeneet oman soittamisen iloa harrastajina. Siksi Elizabeth Musiikkikoulu on paras valinta nollasta aloittaville, jotta saatte heti alusta lähtien standardien mukaista oikean pianotekniikan opetusta ja hyvin ammattitaitoista opetusta.

Piano-oppilaille ei ole ikärajoitusta ja lähtötasoa. Oppilaiden ei tarvitse huolestua vaikka heillä ei olisikaan kokemusta pianon soittamisesta, tai eivät osaisi lukea nuotteja. Tule sellaisena kuin olet, lehtori Elizabeth opettaa pikkuhiljaa kannustavasti ja positiivisesti perusteista lähtien ja tulet kehittymään! Elizabeth Musiikkikoulun opetus on yksilöllistä ja rentoa, harjoitukset ovat erilaiset jokaisen oppilaan oman lähtötason mukaan perustaidoista korkeampiin tekniikoihin, ja sopivat hyvin aloittelijoille. Opetuksessa käytetään erityisesti vasta-alkajille tarkoitettua saksalaisen pianotekniikan opetusmateriaalia, jota ovat käyttäneet monet pianokoulut ympäri maailman ja joka on todistanut tehokkuutensa. Lisäksi opetuksessa käytetään länsimaisia ja suomalaisia pianokappaleita.

On tärkeää, että lapsen vanhemmat ovat kiinnostuneita ja mukana lapsensa harrastuksessa. Edistyminen opinnoissa edellyttää pianotunneilla käymisen lisäksi säännöllistä harjoittelua kotona. Vanhemmat ovat harjoittelun tärkeitä tukijoita.


“Paras pianokoulu Turussa!”

– Pianonsoiton oppilas: Laura H.


Prima vistan perusryhmätunteja (aloittelijoille, 5-6 oppilasta). Tunneilla käydään kerran viikossa.


Opetusajankohta

Ma – Pe: 10.00 – 19.00